Åh så roligt!

Eller faktiskt inte… Idag är vi hemma jag och Knut då han har feber, igen. Han får ju inte mycket feber men blir lätt väldigt hängig och ledsen. Men i uppgångarna som man får av lite socker i svartvinbärssaften och goheten av de absolut bästa falukorvsbitarna från Onsberga gård så orkar han leka stillsamma lekar. Degens lek är plocka nappar och lägga i hinken. Knut tycker detta är fantastiskt angenäm lek då han har alla sina skatter på en och samma plats.  


Ännu en stillsam aktivitet är att titta på film. Just nu tränar på att säga Haaarry. Vi tittar på första Harry Potter, vi ger oss inte på de tyngre grejerna förrän han är lite äldre, typ aldrig. Anledningen till det? Ingen förtjänar att se varken Sirius eller Dumbledor dö. Och ja, jag känner mig ganska säker på att det inte är någon spoiler längre. Hur som helst så gillar ju Knut tåg och Hogwarts Expressen är ju ett exeptionellt exemplar av tåg. 

Men åter till rubriken. Det är ju inte så himla kul att vara hemma med sjukligt barn men däremot är det mysigt nästan hela tiden. Man har lite extra tid för gos och det är inte så brått att komma iväg och leka med något. Dessutom delar han med sig av napparna, vem smälter inte för det liksom?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s